6 de gen. 2007

Fi d'un any fi



31 de Desembre.
9:00h. del matí, plaça Imperial Tarragona.
hores dormides:1h.30min.
10:30h. Parc de Nadal de Barcelona. Monitor de motos i Quads.
significat de tot això:Velocitat, bales de palla, rum-rums poc intermitents, pares encantadors i pares indignats, nens de tota mena .(Tot això per desconnectar de l'estudi, tot i que els simuladors de conducció de l'estanc havien d'estar connectats).
15:30h. Dinar i vi amb gasosa. Una mica d'alegria pel cos!
17:00h.-19:30h. Tarda: ídem que un símbol d'exclamació i un punt i a part més amunt.

Per cert, el nostre "jefe", era clavat al Harvey Keitel, si és que no era ell disfressat de Pere.

Vespre...cap a la Tàrraco.

Referent al disc. No sé descansar. No m'hi puc desenganxar, però suposo que és crònico-passatger, es a dir, crònic mentre duri la gravació. Ho demostren aspectes variats.

Com:

1.-Cançons i més cançons (o petits fragment anecdòtics, efímerament simples i complementàriament vitalicis) ressonen dins el meu serení, fins al punt d'imaginar-me, quan els nens em fan preguntes sobre els frens i els acceleradors, que m'estan recitant lletres benetianes.

2.-Al migdia carrego el mòbil -no vull dir que el carregui a sobre com si pesés unes 2 tones, si no que hi poso diners- i truco al Dr. Fru. , (que, sortosament, formarà part musical de l'aventura), per saber si ha entés quelcom referent a un e-mail (o Emili, en català) complicat en estructura que li vaig enviar sobre "timings" i d'altres conceptes - que tant bé sonen- i que són teòricament específics del llenguatge d'estudi. Enlloc d'això desviem la conversa cap a la nostra lluita personal en la que enfrontem opinions que per un costat salven i per l'altre condemenen l'instrument anomenat saxo soprà, i ens desitgem un bon any.
Tot i així, és sempre un plaer elocuar frases que s'intercalen amb el doctor que ens duu a terme un tractament "fruístic"*, tot i que els seus coneximents Vinguin Del Fi.


3.- Truco també a l'Lynnespectora Poets, perquè vagi fent un lloc en la seva atapeïda agenda de futura diva del rock'n roll per regalar-nos part de la seva veu de vitrall en la cançó de Bressol "VoRa Nit". Com era d'esperar entre dues ments disperses, la temàtica també es desvia cap a la dreta i després cap a l'esquerra.

4.- A l'arribar a Tarragona el sr. Radish em truca simplement per dir-me que ha estat jugant amb "Llum de Nit", de la que, per fi, s'han acabat de gravar les guitarres, i que resulta que és, segons les seves paraules, "El tema" o..."Un temazo", cosa que em fa ser una mica més content.

Després de tot això, cal dir que amb ampolla de cava en mà emb vaig dirigir cap el sopar de Fi d'Any,(o pels més radicals, sopar per passar d'un dia com un altre a un altre dia com un altre) que va ser el tercer passat sense voler amb el Blaiot, al seu maset, on tots els que hi érem, vam enregistrar audiovisualment els nostres desitjos per l'any 2007, dels quals destaco, entre d'altres, els més radikals de la Nina: Més Amor, més Música, Més sopars com el d'avui, i un de meu: No Desitjar Tant com al 2006.

Unes hores després, i mentre confoniem les campanes de la Catedral amb els petards que disparàven a molts lloc i les botzines dels vaixells que afinaven atonalment, semblava que ja estàvem al 2007.

*Parlarem del concepte "Fru" en nivells més avançats.